Serveis professionals

Rapidesa i fiabilitat de la nostra resposta


El nostre objectiu principal és donar una resposta i solució el més ràpida i fiable possible des que es rep una trucada/e-mail fins que se serveix a destinació.

 

 Per això hem invertit en informàtica i comunicacions, en maquinària i programas d'optimització de tall. Hem ampliat i diversificat el nostre nivell d'estoc i disposat de sistemes de control per assegurar-nos de la seva fiabilitat, mantenint una flota vehicles i personal de transport propi amb l'objectiu de garantir la millor qualitat dels lliuraments.

 


Servei de tall

 

 Disposem de seccionadora de tall horitzontal darrera generació Biesse  i seccionadores  de tall vertical marca Holz-Her amb gran capacitat així com programes d'optimització de tall automàtic que millora el rendiment dels projectes.

 

Podem tallar qualsevol tipus de material de fusta: Melamines, Aglomerats, MDF, enllistonats, taulers fenòlics compactes.

 

Atenció Important : Només s'ofereix servei de tall a la mercaderia adquirida als nostres establiments.


corte de tableros en Barcelona
Disponemos de seccionadoras de tableros

aplacat de cantells Barcelona

Disposem d'una màquina d'aplacat de cantells d'última generació que ens permet cantejar peces fins a 45 mm de gruix, així com aplacar cantell de 0.4 a 3.0 mm i utilitzant diversos materials: melamina, PVC, ABS & xapa natural.

 

Canteado de tableros en Barcelona
Cantado de tableros


Transport diari barcelona

Posem a disposició dels nostres clients transport interurbà propi, diversos vehicles, que de forma diària, donen cobertura a Barcelona i àrea metropolitana

 

Transporte de maderas a diario en Barcelona
Transporte interurbano diario